Продукция

МОЗ шукає команду в нові директорати

Кабінет Міністрів України оголошує відкриття вакансій у директоратах Міністерства охорони здоров’я, які створені в рамках пілотного проекту Уряду по реформуванню державної служби.

Такі директорати, як:

- громадського здоров’я,

- медичних послуг,

- науки, інновацій, освіти та кадрів,

- стратегічного планування та європейської інтеграції,

- фармацевтичний директорат

будуть займатись формування політики Міністерства охорони здоров’я у визначеній галузі, моніторити та оцінювати результати впровадження, забезпечувати нормативно-правове регулювання сфери.

Кандидати на всі вакансії будуть відбиратися шляхом проведення прозорого конкурсу за міжнародними стандартами підбору персоналу.

«Наша команда дуже зацікавлена в посиленні міністерства для успіху медичної реформи і докладе максимальних зусиль для оперативної і максимально детальної комунікації всіх деталей цього процесу», – наголосила Уляна Супрун.

Директорат очолює генеральний директор, який призначається на посаду за результатами відкритого конкурсу і звільняється з посади Державним секретарем МОЗУ.

Саме з посад генеральних директорів ми стартуємо конкурсний процес і заохочуємо усіх охочих втілювати системні зміни у сфері охорони здоров’я подавати документи та брати участь у конкурсі!

Мінімальний розмір окладу для:

- генерального директора – 50 070 + грн.

- керівника експертної групи – 42 400 + грн.

- експерта – 36 200 + грн.

Працівники нових Директоратів – це 133 державні службовці нового формату, які є фахівцями з бізнесу, громадського сектору, а також найкращими працівниками у державному секторі.

Повну інформацію про вакансії ви можете знайти за лінком: https://career.gov.ua/site/vacantions-search

Moz.gov.ua