Продукция

Призначено генерального директора «Електронного здоров’я»

Вчора, 15 травня, Денис Мацуй офіційно зайняв пост генерального директора державного підприємства «Електронне здоров’я».

Впродовж останніх двох місяців Денис Мацуй був активно залучений до роботи електронної системи. За цей час йому вдалося налагодити  комунікацію та співпрацю з державними органами (зокрема – МОЗ та НСЗУ), розробниками системи, представниками МІСів та міжнародними експертами.

“Сьогодні перед ДП стоїть відповідальна місія із розбудови якісної електронної системи - одного із найголовніших інструментів у трансформації системи охорони здоров’я. Cаме через електронну систему буде забезпечено принцип “гроші ходять за пацієнтом”, а в подальшому - обліковуватись проліковані випадки, аби змінити систему фінансування на вторинній та третинній ланці надання медичної допомоги. Друге важливе завдання - це створення якісно нових можливостей розвитку для медичних інформаційних систем, що надають сервіси для кінцевих користувачів електронної системи охорони здоров’я - лікарів та пацієнтів. Попереду багато роботи, і у нас немає шансу на помилку, зважаючи на важливість та складність змін у медичній системі. Саме тому детальна увага приділяється підбору команди”,  - говорить гендиректор Денис Мацуй.

Найважливішими напрямками для ДП «Електронне здоров’я» сьогодні залишаються впровадження принципів безпеки, визначення пріоритетів розробки, підтримка поточного плану трансформації системи охорони здоров’я.

Нагадаємо, Денис Мацуй має понад 11 років досвіду у сфері інтернет-технологій, стратегічного планування та управління. Крім того він є спеціалістом в організаційному менеджменті, веденні проектів, запуску нових продуктів та послуг. До 2017 року він був директором з маркетингу та комерційним директором компанії «OpsWay», що працює на глобальному ринку.

Moz.gov.ua