Продукция

ДЕЦ повідомив про зміни у діяльності

ДП «Державний експертний центр МОЗ України» (далі – Центр) активно проводить роботу щодо запобігання та виявлення корупції, усунення передумов для її виникнення. Однак, незнання та нерозуміння умов і обставин, за яких виникає та розвивається корупція, створює перешкоди на шляху  ефективного запобігання цього негативного соціального явища. Відтак, раціональне  планування заходів протидії корупції завжди має відбуватися при чіткому розумінні всього спектру корупційних ризиків. Здійснення  об’єктивної  оцінки  корупційних ризиків у діяльності Центру є необхідним кроком у запобіганні  порушень антикорупційного законодавства його працівниками.

Оцінка корупційних ризиків дозволить забезпечити відповідність антикорупційних  заходів специфіці діяльності Центру та дозволить правильно поставити завдання, виділити ресурси на їх мінімізацію і впровадити ефективний контроль.

Запрошуємо представників громадськості та експертів, які мають досвід, знання та вміння ідентифікації корупційних ризиків шляхом дослідження (аналізу) зовнішнього та внутрішнього середовища державного підприємства в частині виявлення чинників корупційних ризиків у нормативно-правових актах і організаційно-управлінській діяльності, прийняти участь в засіданні Комісії з проведення оцінки та усунення корупційних ризиків у діяльності Центру, яка відбудеться:

26.03.2019 о 11:00 в кабінеті № 413,

за адресою:  м. Київ, вул. Смоленська, 10

Інформацію про можливі корупційні ризики, пропозиції з питань оцінки корупційних ризиків просимо надавати на електронну адресу: grischkov@dec.gov.ua, до 22.03.2019.

Dec.gov.ua