Продукция

Інформація про рішення та розпорядження АМКУ

Надано дозвіл компанії «GlaxoSmithKline plc» (м. Брентфорд, Сполучене Королівство) на опосередковане придбання акцій компанії «PF Consumer Healthcare UK LLC» (м. Вілмінгтон, штат Делавер, США), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл компанії «GlaxoSmithKline plc» (м. Брентфорд, Сполучене Королівство) на опосередковане придбання акцій компанії «Alacer Corp.» (м. Лос-Анджелес, штат Каліфорнія, США), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл компанії «GlaxoSmithKline plc» (м. Брентфорд, Сполучене Королівство) на опосередковане придбання акцій компанії «Wyeth Consumer Healthcare LLC» (м. Філадельфія, штат Пенсильванія, США), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл компанії «GlaxoSmithKline plc» (м. Брентфорд, Сполучене Королівство) на опосередковане придбання акцій компанії «New PCH LLC» (м. Вілмінгтон, штат Делавер, США), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл компанії «GlaxoSmithKline plc» (м. Брентфорд, Сполучене Королівство) на опосередковане придбання акцій компанії «PF Consumer Taiwan LLC» (м. Вілмінгтон, штат Делавер, США), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл компанії «GlaxoSmithKline plc» (м. Брентфорд, Сполучене Королівство) на опосередковане придбання акцій компанії «Pfizer Biotech Corporation» (м. Тайбей, Тайвань), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл компанії «GlaxoSmithKline plc» (м. Брентфорд, Сполучене Королівство) на опосередковане придбання акцій компанії «PF Consumer Healthcare Poland sp. z o.o.» (м. Варшава, Польща), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл компанії «GlaxoSmithKline plc» (м. Брентфорд, Сполучене Королівство) на опосередковане придбання акцій компанії, яка буде створена під назвою «PF Consumer Healthcare Mexico, S.de R.L. de C.V.» (Мексика), що забезпечує перевищення50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл компанії «GlaxoSmithKline plc» (м. Брентфорд, Сполучене Королівство) на опосередковане придбання акцій компанії «Pfizer PFE Colombia S.A.S.»  (м. Богота, Колумбія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органіуправління компанії.

Надано дозвіл компанії «GlaxoSmithKline plc» (м. Брентфорд, Сполучене Королівство) на опосередковане придбання акцій компанії «PF Consumer Healthcare Brazil Importadora e Distribuidora de Medicamentos Ltda» (м. Баруері, Бразилія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл компаніям «GlaxoSmithKline plc» (м. Брентфорд, Сполучене Королівство) та «Pfizer Inc.» (м. Вілмінгтон, штатДелавер, США) на узгоджені дії у вигляді виконання положень про неконкуренцію та про першочергове право ведення переговорів (для новопридбаних конкуруючих бізнесів), передбачених розділом 25 Акціонерної угоди, що буде укладена між компаніями «GlaxoSmithKline plc», «Pfizer Inc.», «GlaxoSmithKline Consumer Healthcare Holdings (No.2) Limited», «GlaxoSmithKline ConsumerHealthcare Holdings Limited» (обидві – м. Брентфорд, Сполучене Королівство) та «PF Consumer Healthcare Holdings LLC» (м. Вілмінгтон, штат Делавер, США), строком на 6 років.

Amc.gov.ua