Продукция

МОЗ України підготувало перехідні настанови для наступного Уряду

Документі «МОЗ України: Що було, є і буде» окреслили ситуацію в системі охорони здоров’я, яку прийняли у 2016 році, і нинішню за конкретними напрямками, а також план кроків на перші 100 днів і наступні 3-5 років. 

Перехід влади у цивілізованих країнах супроводжується підбиттям підсумків, передачею справ і введенням в курс ситуації у відповідній сфері представників нових команд. Подібні процедури та культура — гарантія сталого розвитку держави. 

У цих настановах зокрема окреслені нинішні результати і подальші етапи масштабної трансформації системи охорони здоров’я, яку команда МОЗ України розпочала у 2018 році. Зміни, що відбуваються, є найбільш ґрунтовними за весь час незалежності України.

Цей документ буде корисним для нових членів Уряду, депутатів усіх рівнів, державних службовців, Президента та його команди, фахівців різних сфер і громадян, які цікавляться питаннями охорони здоров’я. 

Переглянути документ можна за посиланням: https://bit.ly/333Zjvj

Коли стане відомий склад нового Уряду, команда МОЗ України готова детально роз’яснити усі аспекти наступникам та допомогти максимально гладко перебрати владу в Міністерстві в інтересах громадян України.

Dec.gov.ua